Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-11T17:37:18+01:00
150 dag. = 1,5 kg
1,5 kg* 16,60 =24,9
2,25 kg* 8.80= 19.80

;D
2010-03-11T17:42:06+01:00
[16,60razy0,15]+[2,25razy8,80]=2,49+19,8=22,29