Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2010-03-11T17:43:15+01:00
35+52=87
87*4=348
3 godziny i 48 minut
11:12
2010-03-11T17:43:25+01:00
35° + 52° = 87°
87° * 4min = 348°/min
348°/min : 60 min = 5h 48 min
15.00 - 5h 48 min = 9.12
Na 52° W jest godzina 9¹²
2010-03-11T17:44:28+01:00
35+52=87
87*4=348
348\60= ok 5 h
15+5= 20
1 1 1