Odpowiedzi

2010-03-11T18:05:05+01:00
120/4=30
15+15=30

powinni dilozyc 30 losow
Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-11T18:05:40+01:00
120÷4=30
30-15=15
Uczniowie powinni dołożyć 15 losów wygrywających
4 2 4
2010-03-11T18:13:12+01:00
120÷4=30
Skoro tak to od 30 trzeba odjąć 15 losów które juz są czyli wyjdzie 15.

Powinni dołożyć 15 losów wygrywających