Odpowiedzi

2010-03-13T12:42:00+01:00
Ok.51-52
ok.8760,a przystępny8784
ok.720
wrzesień 30/365,a luty 28/365 lub gdy jest rok przystępny 29/365
/-Oznacza kreskę ułamkową
LICZE NA NAJLPESZĄ ODPOWIEDŹ pozdrawiam
Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-13T12:45:34+01:00
1 365/7=52
366/7=52
2 365*24h=8760h
366*23h=8784h
3 31*24h=744h
30*24h=720h
28*24h=672h
29*24h=696h
4 jeden i drugi 1/12
wrzesień 31/365 lub 31/366
luty 28/356 lub 29/366