^^Wybierz odpowiednie słowo lub wyrażenie do zdań;

1. He wishes he __________ worked harder at school.
a) had
b) would have
c) have

2. We are not __________ to stay out late.
a) let
b) make
c) allowed

3. That __________ be John's coat. It's too big.
a) can't
b) must
c) may

4. I went to China and I soon __________ eating with chopsticks.
a) got used to
b) be used to
c) used to

5. There aren't enough nurses. More nurses need __________trained.
a) begin
b) be
c) to be

6. " I'll be in Washington for three months ", he said. He said he; __________
a) will be in Washington for three months.
b) would be in Washington for three months.
c) is in Washington for three months.

7. " We don't play tennis at our school ", the said. They said they; __________
a) haven't played tennis at their school.
b) don't play tennis at their school.
c) didn't play tennis at their school.

8. Have you cleaned your bedroom? __________
a) I'm afraid so.
b) I'm afraid not.
c) I'm afraid no.

9. We were told to keep __________ of the dangerous building.
a) away
b) back
c) out

10. I ran __________ an old friend when I was out today.
a) into
b) over
c) in

^^Troche sporo, ale też daje duzo punktow. xppp
< 33333

3

Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-13T13:27:57+01:00
1 B
2 C
3 A
4 A
5 C
6 A
7 B
8 B
9 A
10 B
1 5 1
2010-03-13T13:30:08+01:00
1--->b
2--->c
3----->a
4------>a
5---->c
6--->a
7--->b
8--->b
9--->a
10=--->c

:P
1 5 1
2010-03-13T13:36:47+01:00
1. He wishes he had worked harder at school.

2. We are not let to stay out late.

3. That must be John's coat. It's too big.

4. I went to China and I soon be used to eating with chopsticks.

5. There aren't enough nurses. More nurses need begin trained.

6. " I'll be in Washington for three months", he said. He said he; will be in Washington for three months.

7. " We don't play tennis at our school", the said. They said they; don't play tennis at their school.

8. Have you cleaned your bedroom? I'm afraid so.

9. We were told to keep away of the dangerous building.

10. I ran into an old friend when I was out today.
1 5 1