1. If only I __________ , I would have told you.
a) have known
b) had known
c) knew

2. It __________ rained last night. The road is wet.
a) must have
b) can’t have
c) will have

3. They agreed __________ in the play.
a) acting
b) act
c) to act

4. A lot of money __________ in the suitcase.
a) found
b) was found
c) to be found

5. This time next week I __________ skiing in Austria.
a) will be
b) am
c) have been

6. I __________ this work by tomorrow.
a) will have finished
b) am finishing
c) finish

7. The thief turned himself __________ to the police
a) up
b) in
c) over

8. Have I __________ any mistakes?
a) done
b) had
c) made

9. The children made __________ a stilly story.
a) up
b) out
c) into

10. Can you help me do __________ this parcel?
a) with
b) up
c) in

11. I ran __________ an old friend when I was out today.
a) into
b) over
c) in

2

Odpowiedzi

2010-03-14T19:53:01+01:00
1.b
2.a
3.c
4.b
5.a
6.a
7.b
8.c
9.a
10.b
11.a

Wszystko na pewno poprawnie ;)
2010-03-14T20:07:55+01:00
1 -a
2-a
3-b
4-b
5-a
6-b
7-a
8-a
9-c
10-c
11-a