Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2010-03-15T16:26:59+01:00
2200 x 0,90=1980
Odp:Cukiernia zarobiła 1980 zł.

Dasz najj
2 3 2
Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-15T16:28:51+01:00
2200x0,90zł=1980zł
2200x1,60zł=3520zł
3520zł-1980zł=1540zł

Cukiernia zarobiła w tym czasie 1540zł.
Liczę na naj.;)
1 5 1
2010-03-15T16:29:58+01:00
2200*0,9=1980zł

2200*1,6=3520zł

3520zł-1980zł=1540zł
1 5 1