Odpowiedzi

2009-10-25T17:26:03+01:00
100%-65%=35% 35%=91osób 100%=x osób x=100 razy91:35=260 osób pisało ten egzamin
2009-10-25T17:26:31+01:00
100%-65%=35%
35%=0,35
0,35x=91 /:0,35
x=260

Do egzaminu przystąpiło 260 uczniów
1 2 1
2009-10-25T19:02:03+01:00
100%-65%=35% 35%=91 osób
91÷35=2,6-jeden % 2,6×100=260
odp.Egzamin pisało 260 osób.