Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2010-03-15T17:10:51+01:00
86 * 18 = 1548zł - cena wszystkich biletów uczniów
7 * 24 = 168 - cena wszystkich biletów dorosłych
Odp. 1548 + 168 = 1716 zł - cena wszystkich biletów.

dasz najj
9 4 9
2010-03-15T17:11:24+01:00