Odpowiedzi

2009-10-25T17:58:44+01:00
14 lat bo:
14 - 4 = 10
14 + 6 = 20
20 : 10 = 2 czyli dwa razy więcej

Pozdrawiam i polecam sie na przyszłość ;)
1 5 1
2009-10-25T18:03:20+01:00
Tomek ma 14 lat.
14 + 6 = 20
14 - 4 = 10
10 × 2 = 20
2 4 2
2009-10-25T21:01:03+01:00