Odpowiedzi

2009-10-25T18:21:21+01:00
50*2/100=1
50+1 =51 zł
51zł*10g=510zł
2009-10-25T18:23:42+01:00
Cena 1g po podwyżce 50*1,02=51zł
Koszt łańcuszka
10*51=510zł
Najlepsza Odpowiedź!
2009-10-25T18:24:13+01:00
Dane:
1g = 50 zł
2% podwyzka

50zł*2%=50zł*0,02=1 zł
50zł+1zł=51zł
10*51 zł=510 zl
Odp.: Bedzie kosztowal 510 zł.
1 5 1