Odpowiedzi

2010-03-16T15:54:54+01:00
12 * 1500 = 18 000
18 000 * 5 = 90 000
20 000 + 90 000 = 110 000
odp: samochód kosztuję 110 000zl
16 3 16
2010-03-16T15:55:20+01:00
Wpłata 20tys zł

raty 5 lat * 12miesięcy = 60miesięcy
5*12=60
60*1,5=90tys

20+90=110tys złotych
15 4 15