Odpowiedzi

2010-03-16T16:27:31+01:00
2*5=10
3*5=15
7*5=35
10+15+35=60
2010-03-16T16:28:24+01:00
2∧5+3∧5+7∧5= 10+15+35=60

Odp; Do kupienia będzie 60 rzeczy.
2010-03-16T16:30:24+01:00
2cukierki 3książki 7zeszytów x5
2x5=10
3x5=15
7x5=35
10+15+35=25+35=60
Odp.: do kupienia jest 60 rzeczy.