Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-17T17:13:14+01:00
Ania=5
Tomek=5*3=15
Ania=5+5=10
Tomek=15+5=20

Ania ma 5 lat, a Tomek15 lat.
1 1 1
2010-03-17T17:31:18+01:00
Ania ma 5 lat, a Tomek ma 15 lat. Mam nadzieję, że pomogłem.