Odpowiedzi

2010-03-17T20:18:23+01:00
2 kg + 3 kg = 5 kg - waga indyka
2 kg + 5 kg + 18 kg = 25 kg - waga prosiaczka
2 5 2
2010-03-17T20:18:25+01:00
Kaczka-2kg
indyk-2kg+3kg=5kg
Prosiak=kaczka +indyk +18 kg
Prosiak=7kg +18 kg
Prosiak=25 kg

LICZE NA 5;p
2 5 2
2010-03-17T20:18:32+01:00
2 kg + 3 kg = 5 kg
kaczka + indyk = 2 kg + 5 kg = 7 kg
18 kg + 7 kg = 25 kg
2 5 2