Odpowiedzi

2010-03-18T15:09:10+01:00
15,01+9.78=24.79
15.01-9.78=5.23
24.79+5.23=30.02
Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-18T15:09:37+01:00
15,01+9,78+ (15,01-9,78) = 24,79 + 5,23 = 30,02
2010-03-18T15:10:23+01:00
15,o1+9,78=24,79
15,01-9,78=5,23
24,79+5,23=30,02