Zakreśl właściwą odpowiedź;

1.Eton is a famous English
a) university
b)secondary school
c)primary school
2.A-levels and GCSEs are the names of English
a)school exames
b)sports
c)political parties
3.Every year students from Oxford and Cambridge Universities take part in a boat race
a)a football match
b)an athletices tournament
c)a boat race
4.Coronation Street, EastEnders and Neighbours are the names of popular
a)soap operas
b)national English songs
c)Scottish dances
5.Anfield Road and Old Trafford are the names of two English football
a)players
b)stadiums
c)clubs
6.The national sport of the USA is
a)volleyball
b)baseball
c)cricket
7.The Housef Commons and the House of Lords are rooms in
a)the British Parliament
b)the British Museum
c)Buckingham Palace
8.The names of the two main politiacal parties in the USA are
a)the Democrats and the Republicans
b)the Tory Party and the Labour Party
c)the National Party and the Democrats
9.Which of these places is in Australia?
a)Loch Ness
b)The Lake District
c)Ayers Rock
10.Cymru is
a)a Walesh name for Wales
b)a Scottish name for Scotland
c)an Irish name for Ireland
11.Notting Hill is famous for
a)a tennis tournament
b)an international carnival
c)a baseball championship
12.The lines 'God Save the Queen' come from
a)the Canadion national anthem
b)the English national anthem
c)the US national anthem
13.Aborigines live in
a)Australia
b)Canada
c)Northern Ireland
14.Ulster is another name for
a)New Zealand
b)Northern Ireland
c)Wales
15.The kiwi bird is the national symbol of
a)Australia
b)New Zealand
c)Ireland
16.The maple leaf is the national symbol of
a)Scotland
b)Canada
c)the USA

Błagam pomóżcie.!:**

1

Odpowiedzi

2010-03-18T18:48:21+01:00
1.B
2.A
3.C
4.A
5.B
6.B
7.A
8.A
9.C
10.A
11.B
12.B
13.A
14.B
15.B
16.B
1 5 1