Odpowiedzi

2009-10-27T15:55:45+01:00
35%=7godz
5%=1godz
czyli
7+7+6=20godz
20-7=13godz

Po 13godz będzie trzeba wymienić baterię
1 4 1
2009-10-27T16:04:45+01:00
35%-7 godzin
70% -14 godzin
21 godzin-8 godzin=13 godzin
1 5 1