Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-19T12:15:51+01:00
Po Polsku:
Rosół.
Czas przygotowania: 2 godzin
Czas gotowania: 2 godzin
Ilość porcji: 10
Składniki

* 0,5 kury
* 5l wody
* 2 kostki rosołowe drobiowe
* 2 marchewki, i pietruszka
* kawałek selera
* kawałek pora
* 1 cebula
* natka pietruszki, liść selera
* Przyprawy:
* pieprz ziarnisty
* pieprz mielony
* sól
* ziele angielkie
* vegeta
* makaron do rosołu /dowolny/

Etapy przygotowania

1. Dokładnie umyć kurę i włożyć do garnka z gotującą wodą.
2. Dodać obrane warzywa: marchewkę, pietruszkę, por, seler
3. Cebulę opiec na ogniu i dodać do wywaru.
4. Wrzucić kostki rosołowe, pieprz ziarnisty, ziele angielskie i vegetę.
5. Po około godzinie dodać liść selera, 0,5 natki pietruszki.
6. Gotować jeszcze przez godzinę.
7. Ugotować makaron.
8. Podawać z dodatkiem posiekanej natki pietruszki.

In English:
Broth.
Preparation time: 2 hours
Cooking time: 2 hours
Number of servings: 10
Ingredients

* 0.5 chicken
* 5l water
* 2 cup boiling fowl poultry
* 2 carrots, and parsley
* A piece of celery
* A piece of leek
* 1 onion
* Parsley, celery leaves
* Spices:
* Pepper granular
* Ground pepper
* Salt
* St. Englishwoman
* Vegeta
* Noodles to the broth / any /

Stages of preparation

1. Thoroughly wash the chicken and put into a pot of boiling water.
2. Add peeled vegetables: carrots, parsnips, leeks, celery
3. Onion toast on the fire and add to broth.
4. Put cube broth, grainy pepper, allspice, and Vegeta.
5. After about an hour add the celery leaves, parsley 0.5.
6. Boil for another hour.
7. Boil pasta.
8. Serve with the addition of chopped parsley.
69 2 69
2010-03-19T12:17:33+01:00
Egg Salad


Items Needed: (for 4 servings)
• 8 hard-boiled eggs
• 4 tablespoons low-fat / diet mayonnaise
• 2 teaspoons sugar
• 1 teaspoon mustard
• 4 tablespoons shredded cheese of choice
• 1/2 cup chopped fresh pepper (green, red or yellow - depends upon your inventiveness, creativity)
• 1/2 cup minced white sweet onion
• salt & pepper to taste (you can add a pinch of garlic salt)
• 1/4 cup diced celery
• 1 cup tinned green peas or frozen (thawed)


DIRECTIONS:
1. Place eggs in a saucepan and cover with cold water. Bring water to a boil; cover, remove from heat, and let eggs stand in hot water for 10 to 12 minutes. Remove from hot water, cool, peel and chop.
2. In a medium sized bowl, mix together chopped eggs, with all other ingredients. Mix well, cover and chill. For each serving, spoon about 1/2 cup onto a lettuce leaf or spread on bread (preferably multigrain bread). Keep refrigerated until served.

Enjoy!





Ps . podałam przepis na moją ulubioną sałatkę z jajek :P



Pozdrawiam :)
Iwona
9 2 9