Odpowiedzi

2010-03-20T19:36:56+01:00
3/4=75 dag
4kg + 75dag =4kg 75dag
2010-03-20T19:37:58+01:00
1 kg - 100 dag
100 dag : 4 = 25
25 x 3 = 75 dag


4 kg + 75 dag = 4 kg i 75 dag
2010-03-20T19:38:27+01:00
3/4 kg = 0.75 kg
4 kg + 0.75 kg = 4.75 kg
Odp.Mama razem kupiła 4.75 kg owoców
Prosze o naj !!!
1 5 1