Odpowiedzi

2009-10-27T19:24:12+01:00
28 - (2 + 3 + 8) = 28 - 15 = 13
8zł * 28 = 224zł
Najlepsza Odpowiedź!
2009-10-27T19:24:25+01:00
28 - 2 - 3 - 8 = 15

28 * 8zł = 224zł

Odpowiedź: Zostało mi 15 jabłek. Za wszystkie jabłka zapłaciłem 224zł.