Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2010-03-21T20:39:14+01:00
WADY:
-POWODUJĄ CHOROBY;
-POWODUJĄ ZATRUCIA ŻYWNOŚCI;
-ZANIECZYSZCZENIE ŚRODOWISKA (WODY);
-GNICIE POKARMU I JEGO FERMENTACJE;
ZALETY:
-POWODUJĄ ZAMIERZONĄ FERMENTACJE NP. ALKOHOLU;
-POWODUJĄ KWASZENIE OGÓRKÓW;
-POWODUJĄ POWSTANIE ŚMIETAN;
POZDRAWIAM!
28 4 28
2010-03-21T20:39:37+01:00
Wady: powodują choroby.
Zalety: dobre bakterie kiszą ogórki i kwaszą mleko, bakterie rozkładają nieżyjące organizmy.
17 3 17
2010-03-21T20:40:47+01:00
Wady: powodują choroby
zalety: dobre bakterie kiszą ogórki i kwaszą mleko, bakterie rozkładają nieżyjące organizmy
13 2 13