Odpowiedzi

2010-03-22T16:04:05+01:00
8,5zł*1,5=12,75zł domino

8,50zł+3,70zł=12,20zł lalka

Domino kosztuje 12,75zł a lalka 12,20zł.
3 3 3
2010-03-22T16:04:21+01:00
Pluszak 8,50
domino 1,5 x 8,50=12,75
lalk 8,50+3,70=12,20
2 3 2
Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-22T16:04:29+01:00
Pluszak kosztuje 8,50
Domino jest 1,5 razy droższe
8,50*1,50=12,75
lalka o 3,7 zł droższa od pluszaka
8,50+3,7=12,20
Domino kosztuje 12,75zł, lalka 12,20zł
złe rozwiązanie nie ma nic o lalce