Odpowiedzi

2010-03-22T16:54:39+01:00
Bardzo łatwe



300 razy 4 = 1200 w czterech
300 razy 6 = 1800 w szesciu
300 razy 6 plus 300 = 1800 plus 300 = 2100 w siedmiu

r
2010-03-22T16:55:46+01:00
4*300=1200
6*300=1800
7*300=2100