Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-22T19:31:15+01:00
26:2.60=10opakowań
żeby dostać 1 gratis trzeba kupić trzy.
10+(10/3)=13
Otzryma 13 opakowań ciastek
2010-03-22T19:32:37+01:00
26:2,6=10

10*3=30

10+30=40

Odp. Otrzyma 40 opakowań
1 5 1
2010-03-22T19:33:20+01:00
2,60 ×10= 26
10 opakowań + 3 opakowania