Odpowiedzi

2010-03-22T21:21:25+01:00
2010-03-22T21:21:59+01:00
1 godz = 60 min
1 min = 60 s
1 godz = 60*60 s = 360 s
1,5 godz * 360 = 540 s
Egzamin trwa 540 sekund.
7 2 7
2010-03-22T21:22:02+01:00
1h-60min
1min-60s
0.5h-30min
60x60s=3600s
30x60s=1800s
3600s+1800s=5400sekund

dasz naj :)?
7 4 7