Odpowiedzi

2010-03-23T16:35:42+01:00
Wchodząc na dane zadanie, znaczy klikając opcję "rozwiąż" zabierają Ci z konta 2 punkty, jako rezerwację danego zadania, widać wtedy, że je rozwiązujesz. Jeśli zadanie rozwiążesz, dostajesz zwrot tych 2 punktów, które Ci potrącili. :) that's all :)
1 5 1
2010-03-23T16:36:50+01:00
Gdy klikasz na ,,odpowiedz" rezerwują na Ciebie miejsce,(pobierają ci 2 pkt ) więcej niż 3 osoby nie mogą rozwiązać danego zadania, gdy dodasz odp. zwracają ci te pkt.