Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-23T17:34:40+01:00
0.1 * 4km = 0.4 km = 400m
0.25 * 24godziny = 6godzin
0.25 * 45 minut = 11.25 minuty = 675 sekund
1.3 *63.5 m = 82,55 m