Odpowiedzi

2009-10-28T20:57:26+01:00
1 stopień to 4 minuty.

Różnica między tymi punktami to:

155 + 140 = 195

195*4=780 minut

780 minut - 6h 40 minut
2009-10-28T21:00:57+01:00
155+140=295 stopni
295*4=1180min 1stopnień to 4 minuty
1180min : 60min=19h 40min


Ps. chłopak wyżej walną się o 100 min więc uważaj