Odpowiedzi

2010-03-24T16:37:49+01:00
2/7=411
5/7=x
411/2=205,50
205,50*5=1027,50
1027,50+205,50=1233


Odp. Magnetofon kosztuje 1 233zł.

2010-03-24T16:38:32+01:00
7/7 = 2/7 + 411
5/7 = 411
1/7 =411/5 = 82,2zł
2/7 = 164,4zł
cena magnetofonu - 411zł + 164,4zł = 575,4 zł
1 5 1