Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-25T16:16:57+01:00
Pc=2Pp+Pb

Pp=6a(do kwadratu) pierwiastek z 3 kreska ułamkowa 4
Pp=6*20(do kwadratu) pierwiastek z 3 kreska ułamkowa 4
Pp=6*400 pierwiastek z 3 kreska ułamkowa 4
Pp= 600 pierwiastek z 3

Pb= 6*20*5 pierwiastków z 5
Pb= 600 pierwiastków z 5
Pc= 600 pierwiastek z 3 + 600 pierwiastek z 5
Pc= 600(pierwiastek z 3 + pierwiastek z 5) [centymetrów kwadratowych]
2010-03-25T16:19:32+01:00
Pc = Pp + Pb
Pc = 6* a^2 pierwiastków z 3 / 4 + 6ab
Pc = 6* 20^2 pierwiastków z 3 /4 + 6*20*5 pierwiastków z 5
Pc = 6 * 400 pierwiastków z 3 / 4 + 600 pierwiastków z 5
Pc = 600 pierwistków z 3 + 600 pierwiastków z 5
Pc = 600 ( pierwiastek z 3 + pierwiastek z 5)
2010-03-25T16:25:45+01:00