Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-10-29T17:33:58+01:00
20cm * 20cm = 0.2 m * 0.2 m = 0,04m <kwadrat>

3,2 : 0.04 = 80

80 gr = 0.8zł

80 * 0.8zł = 64 zł

trzeba zapłacić 64zł
2009-10-29T17:36:09+01:00
P płytki=20cm * 20cm = 400cm²
P ściany = 3,2m² = 320dm² = 32000cm²

32000 / 400 = 80

80 * 0,8zł = 64 zł