Odpowiedzi

2010-03-25T17:49:46+01:00
50*0.8=40
1000+40=1040
1 1 1
2010-03-25T17:49:47+01:00
70-20=50
1000x8/100=80
50x80=4000
2010-03-25T17:50:02+01:00
8% z 1000 = 8/100 * 1000/1 = 80zł
70-20 = 50
50*80zł = 1300zł
1000+1300zł= 2300zł

Odp : Pan kowalski odbierze majac 70lat 2300zł.