Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-25T19:33:44+01:00
40-(2*7)=40-14=26cm
26:2=13cm
Odp; drugi bok ma 13 cm dlugosci.
2010-03-25T19:38:13+01:00
40-obwód
7*2=14-dwa równoległe boki
40-14=26-suma dwóch boków
26/2=13-długość drugiego boku
2 3 2