Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-25T20:28:25+01:00
Ola 15,80 zł
Kinga 15,80 - 3:90 =11.90
Marysia 15,80 + 11.90 = 27,70 * 10 = 277zł

RAZEM : 277+11.90+15:80= 304,70 zł
2010-03-25T20:28:27+01:00
15,80-3,90=11,90 zł
15,80+11,90=27,70 zł
27,70*10=277 zł
277 zł+11,90 zł+15,80 zł=304,70 zł

Odp.: Razem dziewczynki zaoszczędziły aż 304,70 zł.
  • Użytkownik Zadane
2010-03-25T20:28:49+01:00
15,80 - oszczędności Oli
15,80 zł - 3,90 = 11,90 zł - oszczędności Kingi
(15,80 + 11,90) * 10 = 27,70 * 10 = 277 - oszczędności Marysi
15,80 + 11,90 + 277 = 304,70 zł - oszczędności wszystkich razem

Pozdrawiam:)