Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-27T09:30:33+01:00
0,75 × 24 = 18
24 - 18 = 6
Odp. Uczeń źle odpowiedział na 6 pytań.
2010-03-27T09:31:02+01:00
0,75 = 3/4

24 x 3/4 =18 prawidłowych
24 - 18 = 6 błędnych odpowiedzi
2010-03-27T09:34:27+01:00
1- 0,75 = 0,25
0,25 * 24 = 6

Odp: Odpowiedział błednie na 6 pytań