Odpowiedzi

2010-03-28T15:48:19+02:00
P= 25m * 50m = 1250 m²
1 - 0,8 = 0,2
1250 m² * 0,2 = 250 m²
Odp. Chwasty wynoszą 250 m²
2010-03-28T15:48:43+02:00
A-25m
b-50m
p=ab
p=1250 m kw
0,8x1250=1000
1250-1000=250
Odp;chwasty zajmują 250 m kw
ps.pisze się warzywa,przez rz
2010-03-28T16:25:13+02:00
To bendzie tak

25mX50m=1250 m2

kwiaty ważywa to będą 1000m2

a chwasty 250m2