Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-03-29T15:18:04+02:00
Jeśli chodzi do tego czasu (do 2010 roku), to tak:
a) 2010 - 1928 = 82 lata
b) 2010 - 1821 = 189 lat
c) 2010 - 1452 = 558 lat
d) 2010 - 605 = 1405 lat
2010-03-29T15:18:14+02:00
A) 82 lat
B) 189 lat
C) 558 lat
D) 1405 lat

proszę odpowiedz
2010-03-29T15:19:19+02:00
A) 2010-1928= 82
b) 2010-1821=189
c)2010-1552=458
d)2010-705=1305
1 5 1