Odpowiedzi

2010-03-29T18:04:30+02:00
Jeśli w warszawie jest 15.00 to w Chicago jest 08.00
2010-03-29T18:13:52+02:00
21stopniE + 88stopniW = 109 stopni
109 * 4 min = 436min
436 : 60 = 7h 16 min
15.00 - 7h 32 min = 8.28

2010-03-29T18:14:55+02:00
Warszawa 21oE
Chicago 88oW

88+21=109
109*4=436
436:60=7h26minut
15-7:26=7:34