Odpowiedzi

2010-03-29T18:59:17+02:00
6.8 - 2,2 = 4.6 l
4,6l : 2 = 2.3 l
2.3l mleka jest w naczyniu drugim
2.3 + 2.2 = 4.5l
4.5l mleka jest w naczyniu pierwszym
2010-03-29T18:59:49+02:00
(6.81 - 2.21):2=4.6 : 2 = 2.3l = Pierwsze naczynie
2.3+2.21=4.51 = drugie naczynie
2010-03-29T19:00:56+02:00
6,8 -2,2 = 4,6
4,6 : 2 = 2,3
2,3 + 2,2 = 4,5
w jednym naczyniu jest 4,5 l mleka
a w drogim jest 2,3 l mleka