Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2010-03-29T21:46:45+02:00
WSTĘP
1. CO CZYNI PIECZARKĘ POSZUKIWANYM PRODUKTEM
2. JAK ZOSTAĆ PIECZARKARZEM
3. WYJAZDY STUDYJNE
4. SYSTEMY UPRAWOWE
5. JAK STARAĆ SIĘ O KREDYT
6. PRODUKOWAĆ ODDZIELNIE, SPRZEDAWAĆ WSPÓLNIE
7. WARUNKI LOKALIZACJI PIECZARKARNI
8. ELEMENTY PIECZARKARNI
9. WIETRZENIE I KLIMATYZACJA
10. PODŁOŻA DO UPRAWY PIECZARKI
Odżywianie pieczarki
Teoretyczne podstawy sporządzania podłoża uprawowego dla pieczarki
Tendencje w produkcji podłoża
Aspekty ekologiczne przy produkcji podłoża
Anaerobioza
Tlenowe metody sporządzania podłoży
Napowietrzanie podłoża od strony posadzki
Wpływ napowietrzania na wysokość i jakość plonu pieczarek
Jak sporządza się podłoże w praktyce
Gips
Przerost podłoża w masie (faza III)
Faza IV
11. GRZYBNIA PIECZARKI
12. SIEW GRZYBNI I INKUBACJA - FAZA III
13. DOKARMIANIE
14. ZIEMIA OKRYWOWA
15. ZABIEGI PO NAŁOŻENIU OKRYWY (FAZA IV)
16. TWORZENIE OWOCNIKÓW
17. ZABIEGI AGROTECHNICZNE PODCZAS PLONOWANIA
18. ZBIÓR PIECZAREK
19. JAKOŚĆ PIECZAREK
Norma Unii europejskiej dla pieczarek uprawnych
Ustalenia dotyczące właściwości jakościowych
Ustalenia dotyczące wielkości
Ustalenia dotyczące tolerancji
Ustalenia dotyczące otwarcia
Ustalenia dotyczące oznakowania
20. CERTYFIKACJA
21. JAKI PLON
22. LIKWIDACJA UPRAWY
23. PODŁOŻE POPIECZARKOWE
24. HIGIENA
25. BEZPIECZEŃS1WO I HIGIENA PRACY
26. OPŁACALNOŚĆ UPRAWY
27. SPIS PRZYDATNYCH ADRESÓW