Odpowiedzi

2010-03-29T19:19:00+02:00
5*45min+1*15min+3*10min=270min=4,5h

Licze na najlepsze:).
2010-03-29T19:21:20+02:00
5 razy 45 = 225
15 + 3 razy 10 = 45
225+45= 270

czyli. 4 godziny i 30 minut.
2010-03-29T19:22:47+02:00
Lekcja-przerwa-lekcja-przerwa-lekcja-przerwa-lekcja-przerwa-lekcja

45*5=225 minut=3 godz 45 min
3*15=45 minut
15 min+45 min+ 3godz 45 min= 4godz 15 min