Odpowiedzi

2010-03-29T20:08:43+02:00
1)2,05km=2005m
75,5=0,755m
2)
a)285min
b)124
c)60s
d)3,06h
e)25min
f)183,20h
2010-03-29T20:14:19+02:00
1.
2,05 km - 2500 m
75,5 cm - 0,755 m

2.
4,75 h - 4 * 60 = 240 min i 75min czyli 1h 15 min czyli 240+75=315
2,4 min - 2 * 60 = 120 i 4s czyli 124 sekundy
3 h 6 min - 3 h i 6 min xD
1500 s - 25 minut
3 h 3 min 3 s - 183 minuty i 3 sekundy

PS. nie wiem czy to jest dobrze ..