Odpowiedzi

2010-03-29T22:07:46+02:00
2t = 2000kg
⅘ × 2000 = 1600kg - 112%
2000 - 1600 = 400kg - 105%

1,12 × 1600 + 1,05 × 400 = 1792 + 420 = 2212zł
2212 - 242 = 1970zl

odp. Za wszystkie banany zaplacil 1970 zł.
1 5 1