Odpowiedzi

2010-03-30T18:46:25+02:00
Zostało sprawdzone przez nauczyciela.

1.
a) 600 l
b) 1800 l

2.
a) 60 l
b) 30 l
c) 210 l
d) 18 l

3. To miałam źle.

4.
a) 15 min
b) 40 l
c) 80 gr
d) I tu też było źle (przepraszam).

5.
3*10=30
4*30=120
120*30=3600 l
Odpowiedź: Może zaoszczędzić 3600 l.

6. Wybacz, ale nie miałam.

Mam nadzieję, że pomogłam. :)
6 3 6