Odpowiedzi

2010-03-30T21:43:46+02:00
3 kwadranse = 45 min bo 15*3=45
45*140=6300

Przejedzie 6300 samochodów
1 5 1
2010-03-30T21:43:46+02:00
Kwadrans to 15min
15min*3=45min
140*45=6300
przejedzie 6300 samochodów
1 5 1
2010-03-30T21:43:47+02:00
1minuta-140
45minut-x

x=45*140=
x=6300

Odp w ciągu trzech kwadransów przejedzie ok 6300 samochodów
1 5 1