Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
  • 6m6
  • Początkujący
2010-03-31T23:00:54+02:00
750/10=750 300/12=25 75+25=100
2010-03-31T23:02:49+02:00
7,50 - 75 kopert bialych
3- 25 niebieskich -//-
300 / 12 = 25
750 / 10 =75
2010-03-31T23:04:17+02:00
7 zł 50 gr÷10 gr =75
3 zł ÷12 gr =25
25+75=100szt
odp.wszystkich kopert kupiono 100 sztuk.