Proszę przetłumaczcie mi to na język polski

Den Beutelinhalt mit 2 gestrichenen EL Zucker vermschen und mit 1/4 l Wasser oder verdünntem Fruchtsaft verrühren. Das Ganze unter ständigem Rühren zum Kochen bringen. Den Tortenguss gut 1 Minute abkühlen lassen, dann esslöffelweise von der Mitte aus auf der mit kaltem Obst belegten Torte verteilen. Nach völligem Erkalten (ca. 15-20 Min.) ist der Guss schnittfest.

3

Odpowiedzi

2010-04-01T15:18:28+02:00
Dwie łyżek cukru należy wsypać z 1 / 4 litra wody i mieszając (można użyć również rozcieńczony sok owocowy). Należy to następnie to gotować doprowadzając do wrzenia jednak trzeba pamiętać o ciągłym mieszaniu. Polewę do tortu należy jeszcze schładzać przez minutę, potem należy potem należy polać ją na zimne owoce tortu. By całkowicie mógł ostygnąć tort należy poczekać 15 do 20 minut aż się zrobi ścięty (jak by ktoś nie wiedział to twardy).


1 5 1
2010-04-01T15:18:35+02:00
Do zawartosci worka wsypać dwie łyżki cukru i wymieszać z 1 / 4 litra wody lub zamieszać rozcieńczony sok owocowy. Całość stale mieszać i doprowadzić do wrzenia. Polewę do tortu dobrze ochładzać 1 minutę, następnie łyżkami rozłożyć na zimno owocowe ciasto. By całkowicie mógł ostygnąć tort należy poczekać od 15 do 20 min aż zrobi się twardy.
1 3 1
2010-04-01T15:45:04+02:00
Do zawartosci worka wsypać dwie łyżki cukru i wymieszać z 1 / 4 litra wody lub zamieszać rozcieńczony sok owocowy. Całość stale mieszać i doprowadzić do wrzenia. Polewę do tortu dobrze ochładzać 1 minutę, następnie łyżkami rozłożyć na zimno owocowe ciasto. By całkowicie mógł ostygnąć tort należy poczekać od 15 do 20 min aż zrobi się twardy.