Zad1.what did you do yesterday? write positive or negative sentences
np: 1. (watch tv) - I watched TV OR i didn't watch tv
2.(get up beforce 7 o'clock) - I ...................
3.(have a shower) - ....................
4.(bay a magazine) - ....................
5.(eat meat) - ......................
6.(go to bed before 10.30) - .....................

zad2:write B's questions. Use
arrive, cost, go, go to bed late, happen. have a nice time, stay, win

np.1 A: We went to New Yourk last month.
B: where - DID YOU STAY
A: With some friends
2. A: I was late this morning.
B: what time ................?
A: Half past nine.
3.A: I played tennis this afternoon.
B: .........................?
A: No, I lost.
4. A: i had a nice holiday.
B: Good. Where ..................?
A: To the mountains.
5. A: We come home by taxi.
B: How much ................?
A: Ten pounds.
6. A: I'm tired this morning.
B: ......................?
A: No, but I didn't sleep very well
7. A: We went to the beach yesterday.
B: ......................?
A: Yes, it was great.
8. A: The window is broken.
B: How ......................?
A; I don't know.

zad3. Put verb in the correct form - positive, negative or question.
np. 1. We went to the cinema bot the film wasn't very good.
We DIDN'T ENJOY it. (enjoy)
2. Tim ............... some new clothes yesterday - two shirts, a jacket and a pullover. (buy)
3. '......................... yesterday?' 'No, it a nice day. (rain)
4. The party wasn't very good, so we ................. long. (stay)
5. It was very warm in the room, so I ............... a window. (open)
6.'Did you go to the bank this morning? No, I ............ time (have)
7. I cut my hand this morning. How .............. that? (do)

2

Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-04-02T12:44:25+02:00
Zad1.what did you do yesterday? write positive or negative sentences
np: 1. (watch tv) - I watched TV OR i didn't watch tv
2.(get up beforce 7 o'clock) - I didn't get up befoure 7 o'clock yesterday
3.(have a shower) - I had a shower yesterday
4.(bay a magazine) - I didn't buy a magazine yeserday
5.(eat meat) - I ate meat yesterday
6.(go to bed before 10.30) - I didn't go to bed befoure 10.30 p.m. yesterday.

np.1
A: We went to New Yourk last month.
B: where - DID YOU STAY
A: With some friends
2. A: I was late this morning.
B: what time was when you came?
A: Half past nine.
3.A: I played tennis this afternoon.
B: Did you win?
A: No, I lost.
4. A: i had a nice holiday
B: Good. Where did you be?
A: To the mountains.
5. A: We come home by taxi.
B: How much did you pay?
A: Ten pounds.
6. A: I'm tired this morning.
B: Did you get up early?
A: No, but I didn't sleep very well
7. A: We went to the beach yesterday.
B: Did you en joy?
A: Yes, it was great.
8. A: The window is broken.
B: How did it broken?
A; I don't know.

zad3.
Put verb in the correct form - positive, negative or question.
np. 1. We went to the cinema bot the film wasn't very good.
We DIDN'T ENJOY it. (enjoy)
2. Tim bought some new clothes yesterday - two shirts, a jacket and a pullover. (buy)
3. 'Did it rain yesterday?' 'No, it a nice day. (rain)
4. The party wasn't very good, so we didn't stay long. (stay)
5. It was very warm in the room, so I opened a window. (open)
6.'Did you go to the bank
this morning? No, I didn't have (albo hadn't) time (have)
7. I cut my hand this morning. How did you do that? (do)
5 3 5
2010-04-02T12:45:12+02:00
Zad1.
2.(get up beforce 7 o'clock) - I got up before 7 o'clock. I didn't get up beforce 7 o'clock.
3.(have a shower) - I had a shower. I hadn't a shower./ I didn't have a shower.
4.(bay a magazine) - I bought a magazine. I didn't buy a magazine.
5.(eat meat) - I ate meat. I didn't eat meat.
6.(go to bed before 10.30) -I went to bed before 10.30. I didn't go to bed before 10.30.

zad2
B: where - DID YOU STAY
A: With some friends
2. A: I was late this morning.
B: what time did you arrive?
A: Half past nine.
3.A: I played tennis this afternoon.
B: Did you win?
A: No, I lost.
4. A: i had a nice holiday
B: Good. Where did you go?
A: To the mountains.
5. A: We come home by taxi.
B: How much was it cost?
A: Ten pounds.
6. A: I'm tired this morning.
B: Did you go to the bed very late?
A: No, but I didn't sleep very well
7. A: We went to the beach yesterday.
B: Had you a nice time?
A: Yes, it was great.
8. A: The window is broken.
B: How is it happend?
A; I don't know.

zad3.
2. Tim bought some new clothes yesterday - two shirts, a jacket and a pullover. (buy)
3. Was it rain yesterday?' 'No, it was a nice day. (rain)
4. The party wasn't very good, so we didn't stay long. (stay)
5. It was very warm in the room, so I opened a window. (open)
6.'Did you go to the bank
this morning? No, I hadn't time (have)
7. I cut my hand this morning. How did you do that? (do)
9 4 9