Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2010-04-03T15:03:23+02:00
16 razy w ciągu minuty
16*60=960 razy w ciągu godziny
960*0,5l=480l
480l*0,129=61,92-->waga powietrza
2010-04-03T15:07:11+02:00
1h=60min
60*16=960
129:2=64,5
960*64,5=61920g=61,92kg